Kapcsolat

Keressen minket bátran!

RLI, AEDEN Premium Products / Értékesítése

Weboldal üzemeltető cégneve: Közérzetjavító és Háztartási Eszközök Üzlete Kft. (régi nevén Magyar Megbízható Egészségmegőrző Eszköz Kft.) /kiskereskedelmi cég/
Székhelye: 1068 Budapest, Király utca 80.

A fent megnevezett cég üzemelteti a weboldalt! Jogi felelősséget a szöveg tartomány, képek után az üzemeltető céget terheli.

Weboldal tulajdonosa: Magyar Közérzetjavító és Szépség Termékek Üzlete Kft. (régi nevén Magyar Egészségmegőrző és Közérzetjavító Pont Kft.).

Főbb partner cég, aki az üzlet belső területén gazdasági tevékenységet végezhet: Közérzetjavító és Háztartási Eszközök Üzlete Korlátolt Felelősségű Társaság.

Elérhetőségek
Telefon: +36 70/628-3133 (magyar)
E-mail: kozerzetjavitotermekek@gmail.com 
Levelezési cím: 1031 Budapest, Nánási út 2. C. ép. fszt. 5.

RLI logó ábra védjegy oltalom alatt áll Magyarország területén!

Jogtalan, engedély nélküli használata, jogsértő magatartásnak minősülhet!

RLI logó szellemi tulajdonnak minősül. A logó tulajdonosa magánszemély.Márka üzletek címei:

1053 Budapest, Múzeum körút 37. /Üzlet fantázia megnevezése: LOREMED/

1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 16. /Üzlet fantázia megnevezése: NATURAL/ 


1068 Budapest, Paulay Ede utca 6. /Üzlet fantázia megnevezése: HOPE/

TÁJÉKOZTATÁS! Az üzlet megszűnt 2016.11.01 -én, gazdasági okok miatt!

1074 Budapest, Dohány utca 82. /Üzlet fantázia megnevezése: AKK/

TÁJÉKOZTATÁS! Az üzlet 2017.03.08 -tól meg fog szűnni, gazdasági okok miatt!

Gazdasági tevékenységet más gazdasági társaság folytatja tovább az AKK üzletben!

Megszűnt üzletek (HOPE, AKK) vásárlással kapcsolatos ügyeit, a NATURAL üzletben tudják zavartalanul tovább intézni a jövőben, kedves vásárlóink!

Tájékoztatás! Üzleteink nem orvosi rendelők, nem orvosi intézmények, nem klinikák és nem is kórházak, egészségügyi intézmények! Cégünknél kiskerereskedelmi tevékenység folyik, kizárólag üzlethelyiségben, üzleti tárgyalás keretein belül. Társaság és megbízottjai más tevékenységet nem folytatnak! Az eszközök, -amik értékesítés céljából megtalálhatóak az üzlet kirakatában vagy akár az üzlet belső területén-, részére gyógyhatást nem biztosít a Magyar Közérzetjavító és Szépség Termékek Üzlete Kft., azaz az eladó cég! Az üzlet területén, több gazdasági társaság is működik, működhet, akár gazdasági tevékenységet is végezhet! Az üzlet területén több díjmentes test elemző (állapotfelmérő) teszt elérhető, de ezen tesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, ezen tesztek nem egészségügyi vizsgálatok, nem orvosi kezelések. Mindig figyelmesen olvassa el az üzlet belső területén kihelyezett tájékoztatókat, figyelmeztetéseket, a félre értések elkerülése érdekében! A tájékoztatás nem teljeskörű!

Cégünk nem fordít hátat az általános gyógyászatnak, sőt szükségszerűnek és elengedhetetlennek tekinti azt. Elismerjük az orvostudomány munkáját és eredményeit, ezeket helyettesíteni nem szándékozzuk.

"Célunk, hogy vásárlóink mindig, minden esetben megkapják a kellő és teljeskörű tájékoztatást, és mi lehessünk az Ön közérzetjavító partnere, akire számíthat, akiben megbízhat! Ezért kezdjük minden üzleti tárgyalásunkat úgy, hogy miben segíthetünk?" by Kovács Gergő

FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE MIATT:

Cégünk utcafronti, kirakatos üzletet / üzleteket üzemeltet. Műszaki, háztartási, wellness, közérzetjavító eszközöket, termékeket értékesít végfelhasználóknak, mint bármilyen más kiskereskedelemben lévő műszaki márka üzlet (bolt). Cégünknél nincs előadás, sem utaztatás, sem rendezvény, sem árubemutató (termékbemutató)! Ügyfeleink a termékek közt, egy üzletben történő üzleti tárgyalás keretein belül eldönthetik, hogy a termékeket megkívánja-e vásárolni! Fontos tény, hogy cégünknél a termék átvételt követően 14 nap elállási lehetőség adott, méltányossági alapon, hiszen általánosságban üzletben történő vásárlásnál a vevőknek, nincs lehetősége a termék átvétel követően elállni a vásárlástól, magyar jogszabályok értelmében!

Cégünk véleménye szerint, több olyan lehetőséget biztosít az ügyfelek védelmében, ami miatt "ügyfélbarát" cégnek mondható!


Írjon nekünk!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

Figyelem! Fontos tájékoztatás!


Cégünk és a megbízott eladó munkatársai csak és kizárólag az üzlethelyiség belső területén értékesíthetik a közérzetjavító, wellness eszközöket, termékeket! Üzleten kívüli helyen az értékesítés (vevő otthonában, közterületen, éttermekben és stb.) TILOS a cég belső szabályzata értelmében.

Amennyiben cégünk megbízott eladója az Ön otthonában járt üzleti célból, szabályzat ellenesen, kérem jelezze cégünk vevőszolgálatának, hogy ki tudjuk vizsgálni a cég szabályzatának feltételezhető megsértését!

Vevőszolgálat telefonszáma: 0670/628-3133.

Cégünk az üzleten kívüli értékesítés után nem tud felelőséget vállalni, amennyiben cégünk megbízottja járt el az értékesítésben!

Köszönettel: Magyar Közérzetjavító és Szépség Termékek Üzlete Kft.