Bemutatkozás

Cégünk filozófiája
Cégünk, az ember egészségét tartja a legfontosabb értéknek, amely minden egyén tulajdona. Az egyénre épülnek a családi és társadalmi kapcsolatok, és ebben a hálózatban a teljesítés hatékonyságát, sikerét, a mindennapok életörömét az ember egészségi állapota határozhatja meg. Így válik az egészség közüggyé. Missziónknak tekintjük az emberek gondolkodásának formálását, az egészségtudatos magatartás kialakítását.


Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy akár új fogalmat alkossunk a segítségnyújtásban, magasabb szintre emelve talán az egészségmegőrzés és közérzetjavítás színvonalát.

Sikereinket nem csak az egyedi tervezésű, fejlett kivitelezésű és prémium kategóriás termékeinknek köszönhetjük, hanem munkatársainknak is, akik kiválóan képzett közérzetjavító tanácsadók, jól szervezett üzlethelyiségeinkben személyre szabott ajánlatokkal várják ügyfeleinket, egy üzleti tárgyalás keretében. Termékeink, eszközeink nagy része akár saját márkás, és prémium kategóriásak, de cégünk mindig, minden esetben törekszik, hogy az Európai piacon a legjobbnak mondható közérzetjavító, wellness eszközöket szerezze be és ezen eszközöket ajánlani tudja érdeklődőinek, vásárlóinak!


Exkluzív üzlethelyiségeink nagy kirakattal, utcafronti bejárattal, színvonalas megjelenéssel fogadja ügyfeleinket és ez által az alternatív fogalmakat megismerhetik a közérzetjavításban, terápiáink (nem minősül orvosi terápiának) megismerése és eszközeink megvásárlása mellett, részt vehetnek egy díjmentesen elérhető, orvosi diagnózist nem helyettesítő állapot felmérő teszten, amely nemcsak átfogó feltételezett képet nyújthat testi állapotukról, akár a rejtett és lappangó betegségeikre is rámutathat, ezek után, akár tanácsadó (eladó) munkatársaink javasolni szokták, hogy keresse fel, mihamarabb kezelő orvosát, mivel cégünk tanácsadó munkatársai feltételezik, hogy akár egészségügyi problémák állhatnak fent az érdeklődő, vásárló személynél.

A teszt felmérést követően az üzlet területén, üzleti tárgyalás keretei között az eredményeket részletesen átnézve, feltételes módban kiértékelésre kerülnek közérzetjavító referenseink segítségével, akik végül a legkedvezőbb és legjobb megoldást ajánlják mindenki számára, ezt maximálisan egyénre szabva teszik.Büszkék vagyunk arra, hogy fennállásunk óta egyre többen fordulnak hozzánk és tisztelnek meg minket bizalmukkal! Köszönjük!


Cégünk nagyon fontosnak tartja, hogy személyesen konzultáljon vendégeivel, meghallgassa az egészségügyi problémáit, és arra akár megoldást találjunk. Termékeinket állandó ellenőrzés alatt tartjuk, és a mai modern technológiához állandóan fejlesztjük, hogy kimagaslóan a legjobbak legyünk a magyar, vagy akár az európai piacon. Cégünk mindig figyel arra, hogy az áraink versenyképesek legyenek, de a minőség megmaradjon. Üzleteinkben akár természetgyógyász vagy orvos végzettségű szakember igényelhető, ezáltal akár még konzultálni is lehet díjmentesen szakemberek közreműködésével. Újonnan nyíló üzleteinket megpróbáltuk a mai modern stílusban, de mégis barátságosan kialakítani, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat. Cégünk mindig elérhető, vásárlás után a nyitvatartási időben, hiszen állandó jelleggel próbálunk ügyfeleinkkel a személyes kapcsolatot ápolni.

Számunkra ez nem csupán egy üzleti vállalkozás, hanem egy olyan jövőt formáló iránymutatás, ami segít minket egy jobb életkép-jövőkép megalkotásában és kivitelezésében.

,,Hisszük és tudjuk, hogy termékeink használata egészségesebb életminőséget biztosíthatnak mindenki számára. Ezáltal javasolom mindenki számára, hogy egyszer fáradjon be és próbálja ki közérzetjavító, wellness eszközeinket.” by Kovács Gergő

Tisztelettel: Magyar Közérzetjavító és Szépség Termékek Üzlete Kft. csapata

Minőség

Cégünk részben fő termékei, magyar termékeknek minősülhetnek, kisebb részben külföldről származhatnak. Cég vezetősége mindig figyel a prémium minőségre, hogy termékeink mindenki számára jó, megbízható termékek benyomását keltsék! Cégünknél, nagyrészben saját márkás (RLI brand) eszközök részesülnek előnyben, amit nagy valószínűséggel csak a Magyar Egészségmegőrző Pont Kft. üzleteiben találhatóak meg (vagy partnereinél). Az eddigi tapasztalatok szerint a termékeink élettartama akár kiválónak mondható. Feltételezhetően Magyarország területén minőség szempontjából akár több százezer elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk.

Megbízhatóság

Cégünk a 2016-os évben elnyerte a ,,Megbízható Cég" Tanúsítványt!
Megbízható cég tanúsítvány szám:2016/796308
Ez is akár azt a tény bizonyíthatja, hogy cégünk MEGBÍZHATÓNAK mondható!


Bővebben a ,,MEGBÍZHATÓ CÉG" tanúsítványról: www.uvvkozpont.com

Szakértelem

Cégünk megbízott eladó munkatársai állandóan képzik saját magukat (akár külsős képzések, internet, szakkönyvek segítségével), vagy akár egymást, evégett bátran elmondhatjuk,hogy cégünk összes megbízott eladó munkatársa akár kiválónak mondható, közérzetjavító és wellness eszköz tanácsadó munkakörben! Fontos tény, hogy cégünknél nem természetgyógyászok, egészségügyi szakmunkatársak az eladók, a félreértések elkerülése érdekében! Cégünknél a részletfizetés lehetséges, ezt is kizárólag MNB (PSZAF) vizsgával rendelkező munkatársak végzik. A tájékoztatás nem teljeskörű!